Godmorgon bloggen och ni som orkar läsa min blogg varje dag. Jag hoppas ni förstår hur glad och lycklig jag blir när jag ser att ni bara blir fler och fler som läser min blogg varje dag. Det betyder verkligen så mycket för mig. Vill i alla fall att ni ska veta det. Vad har ni för planer idag?

Mina planer idag är att jag ska åka till en fotograf i Eskilstuna och se om hen kan hjälpa mig med fotografering till vårt event som vi ska ha med vårt företag. För när jag läst på om dem står de att de även erbjuder tjänster som företagsfotografering. Nu får jag bara hålla tummarna på att de har tid att hjälpa oss med fotografering nästa vecka. Ni får hålla era tummar för min skull nu. För om de inte har tid vet jag inte hur vi ska lösa det. Vi har tänkt att anlita Shippey Photography AB på grund av att vi hört väldigt gott om dem, de har arbetat länge inom branschen och när jag kollar på deras bilder som de tagit till deras tidigare event ser det verkligen bra ut. De lyckas på något sätt alltid fylla deras foton med lycka och kärlek. Men nu måste jag skynda iväg mig till arbetet så jag hinner även åka till Shippey Photography för att se om de kan komma till oss och hjälpa oss med fotografering nästa vecka.