Nu är äntligen målning av min ladugård i Kalmar färdig och jag är så nöjd över resultatet samt att jag tog beslutet att anlita ett måleriföretag som arbetar med att måla ladugård i Kalmar. Det märks och syns verkligen på resultatet att det är utfört av ett proffs. Allting är jämnt fördelat, det syns inga ränder och färgen som de valde åt mig, på grund av att jag inte visste vad som skulle passa, passade alldeles utmärkt för min ladugård. Det är en sorts röd men inte lika skrikig rödfärg som jag anser vissa ladugårdar har. Utan den var lite mer matt som gjorde att ladugården ser mysigare ut. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men jag tänker att jag kommer lägga upp bilder på den imorgon, för nu har jag lagt mig i sängen för att sova, och jag orkar inte gå upp och fota den idag. Jag hoppas att ni har förståelse för det. Men nu ska jag försöka få i mig lite sömn, så jag är pigg imorgon. Ha nu alla en fantastisk kväll och jag önskar er alla att ni sover gott.