Tips på en bra byggfirma i Södertälje

Julen är över och det nya året är här så god fortsättning på er allihopa! Idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga en altan på min villa i Södertälje, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita ett företag som verkligen är duktiga på det här med byggservice och snickeriarbeten. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig, och som jag skulle råda er att anlita också. Företaget heter Gints Aunka, deras snickare gjort ett riktigt superjobb. Om du behöver proffsig hjälp i Södertälje, Norrköping eller i Eskilstuna, eller på andra orter och städer i närheten, är det här ett företag där du kan få den hjälpen till en rimlig kostnad. De är också proffs inom bergssprängning och skogsarbeten. 

  

Det är alltid bra tycker jag, att kontakta ett företag som finns lokalt på orten. Gints Aunka är ett ganska nystartat företag, men de hantverkare som arbetar där är samtliga välutbildade och med mycket erfarenheter med sig i bagaget som de har tagit med sig in till denna firma. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Det blev prisvärt. Begär en offert innan, så kan du fundera på vad du vill få gjort och vet vad det kommer att kosta, utan någon förpliktelse. Det finns givetvis många företag inom branschen att välja emellan. Jag kan garantera dig att Gints Aunka, det är ett helt seriöst företag. Alla som arbetar där är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat. Min nybyggda altan blev så bra, så jag kommer definitivt att anlita denna firma igen för kommande projekt.