Anlita ett företag om du ska fälla ned dina träd

God kväll bloggen! Idag har varit otroligt klantig, dumdristig och gjort något väldigt dumt. Jag tänkte att jag skulle fälla ned våra träd idag. Men jag tänkte att det kan ju inte vara så svårt, utan det kan jag ju göra själv. Då sparar jag även in lite pengar. Men det är något jag aldrig kommer göra igen, då trädet föll ned på min bil, som såklart förstördes helt och hållet och nu vet jag inte vad jag ska göra. För jag har inte sagt något till min fru, som kommer komma hem om en timma. Men jag har iallafall fått tag på Deadline som har trädfällare i Sundsvall. Så de ska komma hem till oss nu och fälla ned de andra träden och ta med det trädet som jag fällde ned själv. Men med bilen vet jag inte hur jag ska göra. Min fru kommer inte bli glad när jag förklarar vad som hänt, då bilen är helt totalt kvaddad. Så mitt tips till er alla är att anlita ett företag som har erfarenhet, kunskap och utbildning inom denna bransch, för då händer det inte sådana här saker. Utan de tar ned dina träd på ett enkelt, snabbt och effektivt sätt. Plus att det inte kostar mycket heller.