VVS i Halmstad

Hej alla mina fina läsare. Hur mår ni? Och vad har ni gjort idag?

Idag har jag varit på jobbet och haft en väldigt lugn och skön dag, vilket har varit väldigt viktigt för mig. Då jag har haft fullt upp på jobbet de senaste veckorna och det var verkligen på tiden att jag fick en lugn dag med bara massa bra saker som hände och positiva besked angående jobbet. Sedan så kom jag hem och då hände det som inte får hända. Det som hände var att det blev stopp i avloppet så det gick inte att spola ned vatten i vår diskho… Men som tur var kunde Ralles VVS i Halmstad komma och hjälpa oss idag, så de kom hit efter någon timma bara och när de väl kom hit, kunde de lösa vårt problem på ett väldigt snabbt, smidigt och professionellt sätt till ett billigt pris. Och efter det lagade vi middag, jag och min man, det blev risotto med kantareller och lite vin till maten och det blev verkligen så himla gott. Även fast det tar ganska lång tid att laga risotto så är det alltid värt det när det väl är färdigt. Det är verkligen ett tips som jag kan ge till er mina läsare. Laga mer risotto!!